Hvorfor velge oss

 

Vi i Telemark Energispar AS prøver hele tiden å gi deg den beste kundeopplevelsen gjennom hele perioden fra den dagen du vurderer en varmepumpe og helt til den dagen varmepumpa har gitt deg sitt siste varme pust.

 

  • Vi har mange års erfaring i bransjen samt høy utdanning i kulde- og varmepumpe faget.
  • Vi har til enhver tid alle nødvendige sertifiseringer.
  • Vi bruker kvalitetsprodukter i alle ledd som er ment for vårt klima.
  • Vi kvalitetssjekker oss selv med rutiner og skjemaer for alle oppdrag.
  • Vi forhandler kun med de offisielle importørene og styrer unna parallellimport.
  • Vi er autorisert forhandler av varmepumpene vi selger.

 

 

Når du skal kjøpe en varmepumpe bør du velge en forhandler som både selger produktet og monterer det.

Da er du som kunde trygg på at du blir i varetatt uansett uforutsette feil som kan forekomme.

Uavhengig om det er feil på produktet eller på montasjen har du ett sted å forholde deg til og det er da i alles beste interesse å ordne feilen så raskt som mulig.

 

Velger du å kjøpe en varmepumper over disk hos for eksempel en varehandel har du liten kontroll over hvem som kommer og monterer samt hvordan du skal forholde deg ift eventuell reklamasjon og garanti. Hvem har ansvar for hva?

Utsalgsstedet som selger over disk, har i de aller fleste tilfeller varmepumper kun som et biprodukt og har derfor dessverre liten til ingen kunnskap eller interesse for varmepumper og alle dens komponenter og er derfor avhengig av en tredjepart for at du skal få den hjelpen du trenger.

Vi hører stadig fortvilte kunder som sier de føler de blir som en kasteball mellom utsalgssted og monterende firma da de begge skylder på motparten og ingen vil ta ansvar og at de må dra saken selv. Dette er både tidkrevende og frustrerende.

Det er få kroner og spare på å risikere dette. Og velger du en kvalitetsvarmepumpe som du skal ha som hovedoppvarmingskilde i 15-20 år, så blir den summen ubetydelig liten alle år tatt i betraktning.

Forhandlere som selger varmepumper inkludert montering har ansvar for begge deler og vil sørge for å rette feilen raskt da ingen ønsker misfornøyde kunder og  negativ omtale.

Velg derfor ett firma som har varmepumper som hovedprodukt så du er sikker på at det er nettopp det de vil fortsette å holde på med i fremtiden.

Du bør også forsikre deg om at forhandler levere produktet du forventer å få.

En Panasonic er ikke nødvendigvis en Panasonic ment for Nordens kalde klima.
Pass på at varmepumpa du kjøper er designet for vårt klima og styr unna parallellimport da disse ofte er laget for andre forhold.